Het huisje

01_Slaapkamer_02De boerderij staat op het park De Heidekamp. Op het park staan stacaravans, chalets en bungalows op mooie, ruime kavels. Ook zijn er plaatsen voor kampeerders van april t/m oktober.

Het park is het gehele jaar geopend, en door het continue onderhoud en de goede infrastructuur is het hier zowel zomers als in de winter heerlijk recreëren.

Voor de kinderen is er voldoende te doen, ze kunnen lekker spelen in de geheel vernieuwde speeltuin of lekker afkoelen in ons zwembad. In de zomermaanden is een animatieteam aanwezig voor de kinderen.

Deze boerderij staat in het rustigste gedeelte van het park en heeft een eigen ruime tuin met uitzicht over de velden. Aan de boerderij ligt een patio waarop gebarbecued kan worden (pas wel op voor het rieten dak) en een gasveld waar de kinderen kunnen spelen.

De berging bied ruimte voor het stallen van de fietsen. De omgeving is zeer rijk aan fiets en wandelpaden.

Het huisje heeft 2 aparte slaapkamers waar een tweepersoonsbed staat en in de andere kamer twee één persoonsbedden.

Er is ook een ruime zolder, waarop extra bedden geplaatst kunnen worden. De zolder wordt bereikt door een vaste trap en wordt afgesloten door een luik.

In het woongedeelte staan twee banken om heerlijk te relaxen en een flat screen televisie met de Nederlandse zenders en een aantal Duitse zenders. Voor de liefhebber is, tegen een extra vergoeding, ook een internet aansluiting mogelijk via de tv.

De woonkeuken is voorzien van een magnetron, kookplaat, koffiezetter, afzuiger, aanrecht met warm en koud water, voldoende serviesgoed en bestek, pannen en een leuke eettafel met stoelen.

Pagina (2) door Gerard